SÍMBOLS REPRESENTATIUS EN L'ANTIGUITAT


YIN YANG

El yin yang prové de la filosofía chinesa (taoísme), són dues energíes oposades que es complementen, és a dir, l'existència d'un suposa l'origen de l'altre i tots dos formen un equilibri entre sí.
Ying Yang


INDALO


L'indalo és una figura d'origen ancestral que es troba a la cova de Los Letreros, situada a la falda del Maimón,(província d'Almeria, Espanya). Es tracta d'una pintura rupestre del neolític tardà o de l'edat del coure. Representa una figura humana amb els braços estesos i un arc sobre les seves mans, si bé el seu significat no ha estat encara aclarit de forma definitiva. També existeixen diverses teories que apunten a certa divinitat en el dibuix. Actualment és un símbol d'Almeria.

He escollit aquest símbol perquè aquest estiu he anat a Almeria i em vaig adonar de que la ciutat en sí tenia un símbol que la representava, a més, em va encuriosir saber el seu significat i he aprofitat aquesta activitat per buscar-lo. Ara mateix porto una polsera amb l'Indalo com a recòrd.



Indalo



  ARIES

Zodíac, paraula d'origen grec. D'acord amb l'astrologia, els fenòmens celestes reflecteixen les activitats humanes, de manera que se sosté que els dotze signes del Zodíac representen 12 personalitats bàsiques o models d'expressió característics, es coneixen 14 signes però hi ha 2 que són signes foscos de Ofiuco , també conegut com Serpentari.


He triat aquests últims símbols perquè a les revistes que compro sempre hi ha un apartat de "SIGNES ZODÍACS" on cadascun d'ells té un significat respecte l'amor, diners i salut. Per això he volgut aprofundir el tema.


Aries










Comentaris