ESTILS ARTÍSTICS



NEW OP ART

L'art òptic és un moviment pictòric que va néixer als Estats Units el 1958,basat en la composició pictòrica de fenòmens purament òptics, sensacions de moviment en una superfície bidimensional, enganyen a l'ull humà mitjançant il·lusions òptiques, amb l'objectiu de produir efectes visuals inèdits.


He escollit aquest estil perquè m'agrada que busqui la distracció del personal creant una il·lusió òptica, i  que realment ho aconsegueixi.
         
                                                                         
HIPERREALISME

L'Hiperrealisme o és un moviment artístic sorgit als Estats Units als anys 1970. Es caracteritza pel retorn a l'art figuratiu i a la representació de la realitat. La seva temàtica es basa en escenes quotidianes i intranscendents utilitzant una tècnica depurada i preciosista. 
Aquest altre estil em fascina, és increíble la capacitat que algunes persones tenen a l'hora de transformar una imatge en un dibuix del qual la qualitat és fins i tot millor que la original.




Hiperrealisme

ART ABSTRACTE

L'art abstracte deixa de considerar justificada la necessitat de la representació figurativa i tendeix a substituir-la per un llenguatge visual autònom, dotat de les seves pròpies significacions.

Aquest altre tipus d'art em crida l'atenció perquè deixa que cada espectant representi a la seva manera la imatge i li doni el seu pròpi sentit. També m'agrada per la forma de pintar-los, perquè la pintura en sí està desordenada i sense coherència.



Art abstracte


IMPRESIONISME

L’impressionisme és un moviment pictòric, nascut a França, que es va manifestar sobretot de 1874 a 1886 i que va marcar la ruptura de l'art modern.
La seva tendència a recollir les impressions fugisseres, la mobilitat dels fenòmens més que l'aspecte estable i conceptual de les coses.

M'agrada perquè com bé diu la definició busca el moviment en les obres i deixa de banda les coses estàtiques.

Impresionisme


CUBISME

El cubisme és un dels moviments artístics pertanyents a l'art modern.
És l'art i la innovació més important del segle XX, transformant la perspectiva convencional i la manera de percebre per les formes, que apareixen fragmentades com un trencaclosques amb les peces mal posades. Es considera l'inici de l'art abstracte.

El fet de crear obres d'art a partir de formes geomètriques em crida molt l'atenció i ho veig molt innovador i característic.

Cubisme



                                      




Comentaris